top of page
House Hunt

1. Cum aleg usa pentru intrare in apartament ?
Usa de intrare pentru apartament trebuie sa indeplineasca urmatoarele  cerinte principale  :
1.Clasa antiefractie
2.Izolatie fonica
3.Design
Pentru a fi siguri ca o usa respecta intocmai aceste cerinte , trebuie sa solicitam intotdeauna furnizorului certificate de garantie si conformitate , agremente tehnice , care sa ateste si sa comunice acesti parametri .
De asemenea , toate acestea trebuie completate de un serviciu de transport si montaj profesionist ,  care sa respecte intocmai instructiunile de montaj ale producatorului . 
In functie de acesti parametri si , evident , pret , notorietatea brandului , feedback-uri , etc , putem lua decizia de cumparare . 
           CE VA OFERIM :
HOMESTORY.RO, va ofera usi de exterior pentru casa   de la  STEELLINE , care , pe langa o notorietate deosebita , cunoscute fiind ca unele dintre cele mai puternice branduri de usi de apartament si exterior ( raport calitate/pret ) , indeplinesc intocmai cerintele pe care trebuie sa le cautam atunci cand achizitionam o usa de exterior pentru casa  :
-coeficient de transfer termic ( 0,78 W/mpK , SR EN ISO 10077-1 , RC 288/10.2007 ) 
-permeabilitate la aer ( Pa-mc/mh A3 SR EN 12207 , RI 474/10.2007 ) 
-etanseitate la apa ( 6A Pa , SR EN 12208 , RI 474/10.2007 ) 
- rezistenta la vant ( C3 Pa , SR EN 12210 , RI 474/10.2007 )
- rezistenta la UV prin folosirea de folii , vopsele si lacuri rezistente la actiunea razelor solare 
-izolatie fonica (40 dB , RC 4 , conf SR EN ISO 717-1, RI-124/12.2007 ) 
- design deosebit ( gama larga de culori si finisaje ) , usile de exterior se pot produce la comanda in orice varianta de dimensiune sau configuratie 
 
3.Cum aleg usile de interior?
Criteriile principale pe care trebuie sa le indeplineasca o usa de interior sunt:
-Design care sa armonizeze cu toate celelalte elemente din incapere (mobilier,parchet,perti,corpuri de iluminat,ect)-daca considerati necesar puteti apela la o persoana specializata care va va indruma
-Componente de finisaje de calitate,inclusiv accesoriile si feroneria,care influenteaza foarte mult durata de viata a produsului.
-Gama variata de modele si culori care sa permita alegerea cea mai potrivita
-Montaj profesionist, conform cerintelor producatorului
                      CE VA OFERIM : 
HOMESTORY.RO va ofera usi de interior PROFILDOORS, intr-o gama variata, care depaseste 400 de modele, cu finisaje si accesorii de cea mai inalta calitate, in asa fel incat, sa puteti lua decizia cea mai potrivita pentru Dumneavoastra.
Usile de interior PROFILDOORS sunt disponibile in variante cu balamale ascunse sau aparente, glisante (inclusiv in interiorul peretelui), duble, pliabile, cu supralumina, se pot echipa cu tocuri reglabile pentru orice grosime de zid sau fixe, pentru situatiile in care nu se pot monta pervazuri. Standardele de dimensiuni au fost gandite sa se potriveasca cu cat mai multe locuinte din Romania, iar daca este nevoie, producatorul dispune de un departament specializat in comenzi non-standard.
De asemenea, HOMESTORY.RO  va pune la dispozitie specialisti in design interior si echipe de montaj autorizate de producator, care va garanteaza instalarea usilor conform instructiunilor producatorului si termene de garantie extinse.

bottom of page